Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Total antioxidant capacity and phenolics content in apricot fruits 1-gen-2007 Leccese, Annamaria; Bartolini, Susanna; Viti, R.
Pomological and Nutraceutical Properties in Apricot Fruit: Cultivation Systems and Cold Storage Fruit Management. 1-gen-2010 Leccese, Annamaria; Bureau, S.; Reich, M.; Renard, C.; Audergon, J. M.; Mennone, C.; Bartolini, Susanna; Viti, R.
Influence of canopy fruit location on morphological, histochemical and biochemical changes in two oil olive cultivars 1-gen-2014 Bartolini, Susanna; Leccese, Annamaria; Andreini, Lucia
Quality and Antioxidant Properties of Apricot Fruits at Ready-to-Eat: Influence of the Weather Conditions under Mediterranean Coastal Area. 1-gen-2015 Bartolini, Susanna; Leccese, Annamaria; Viti, R.
Quality and antioxidant traits of organic apricots (Prunus armeniaca L.) at harvest and after storage 1-gen-2018 Bartolini, Susanna; Leccese, A.; Remorini, D.; Iacona, C; Viti, R.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile