Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 57 di 57
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Ex situ conservation and in vitro propagation of Hydrocharis morsus-ranae L. 1-gen-2018 Mariella, Lucchesini; Trivellini, Alice; Vicario, Giulia; Mensuali, Anna
Preliminary results on Pitaya as a new agri-food ornamental commodity 1-gen-2018 Trivellini, Alice; Lucchesini, Mariella; Ferrante, Antonio; Incrocci, Luca; Mensuali, Anna
The nutraceutical quality of tomato fruit during domestic storage is affected by chitosan coating 1-gen-2018 Pagno, Carlos Henrique; Castagna, Antonella; Trivellini, Alice; Mensuali-Sodi, Anna; Ranieri, Annamaria; Ferreira, Ester Alice; Rios, Alessandro de Oliveira; Flôres, Simone Hickmann
UV-B physiological changes under conditions of distress and eustress in sweet basil 1-gen-2019 Mosadegh, H.; Trivellini, A.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Maggini, R.; Vernieri, P.; Mensuali Sodi, A.
I residui della trasformazione dell’orto-frutta: da ‘scarto’ a ‘risorsa’ per il recupero di composti fitochimici naturali” 1-gen-2019 Mensuali, Anna; Bartolini, Susanna; Trivellini, Alice
Riutilizzo degli scarti della lavorazione industriale della mela come additivi naturali per frutta ready-to-eat 1-gen-2019 Orlando, Matteo; Bartolini, Susanna; Trivellini, Alice; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Macaluso, Monica; Lucchesini, Mariella; Zinnai, Angela; Mensuali, Anna
Valorizzazione delle fronde recise per il mercato floricolo internazionale: progetto LECOSFLO 1-gen-2019 Mensuali, Anna; Trivellini, Alice; Ferrante, Antonio
Improving green leafy vegetables cultivation with processing waste of horticultural products as source of potential biostimulants 1-gen-2019 Orlando, M.; Trivellini, A.; Bartolini, S.; Carmassi, G.; Maggini, R.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Potato peels as a source of novel green extracts suitable as antioxidant additives for fresh-cut fruits 1-gen-2019 Venturi, F.; Bartolini, S.; Sanmartin, C.; Orlando, Matteo; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Lucchesini, M.; Trivellini, A.; Zinnai, A.; Mensuali, A.
Pitaya, an Attractive Alternative Crop for Mediterranean Region 1-gen-2020 Trivellini, Alice; Lucchesini, Mariella; Ferrante, Antonio; Massa, Daniele; Orlando, Matteo; Incrocci, Luca; Mensuali, Anna
Differential submergence tolerance between juvenile and adult Arabidopsis plants involves the ANAC017 transcription factor 1-gen-2020 Bui, L. T.; Shukla, V.; Giorgi, F. M.; Trivellini, A.; Perata, P.; Licausi, F.; Giuntoli, B.
The residues of fruit and vegetable processing: from “waste” to “resource” of natural phytochemical compounds 1-gen-2020 Bartolini, S.; Orlando, M.; Trivellini, A.; Venturi, Francesca; Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Zinnai, A.; Mensuali, A.
Hormone profile changes occur in roots and leaves of Micro-Tom tomato plants when exposing the aerial part to low doses of UV-B radiation 1-gen-2020 Mannucci, A.; Mariotti, L.; Castagna, A.; Santin, M.; Trivellini, A.; Reyes, T. H.; Mensuali-Sodi, A.; Ranieri, A.; Quartacci, M. F.
In-vivo in-vitro screening of ocimum basilicum l. Ecotypes with differential uv-b radiation sensitivity 1-gen-2021 Mosadegh, H.; Trivellini, A.; Maggini, R.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Evaluation of by-products of plant food (potato and apple) as potential biostimulants for green leafy vegetables 1-gen-2021 Orlando, M.; Trivellini, A.; Bartolini, S.; Carmassi, G.; Maggini, R.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Increasing the functional quality of Crocus sativus L. by-product (tepals) by controlling spectral composition 1-gen-2022 Orlando, Matteo; Trivellini, Alice; Puccinelli, Martina; Ferrante, Antonio; Incrocci, Luca; Mensuali, Anna
Molecular and physiological responses to salt stress in salinity-sensitive and tolerant Hibiscus rosa-sinensis cultivars 1-gen-2023 Trivellini, Alice; Carmassi, Giulia; Scatena, Guido; Vernieri, Paolo; Ferrante, Antonio
Mostrati risultati da 41 a 57 di 57
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile