TONUTTI, Pietro

TONUTTI, Pietro  

Istituto di Produzioni Vegetali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 159 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative transcriptomic approach to elucidate common and divergent mechanisms involved in apricot and peach fruit development and ripening 1-gen-2010 G. A., Manganaris; F., Ziliotto; A., Rasori; C., Bonghi; A., Ramina; Tonutti, Pietro
A metabolomics approach to elucidate apple fruit responses to static and dynamic controlled atmosphere storage 1-gen-2017 Brizzolara, Stefano; Santucci, Claudio; Tenori, Leonardo; Hertog, Maarten; Nicolai, Bart; Stürzf, Stefan; Zanella, Angelo; Tonutti, Pietro
A Preliminary Transcriptomic Approach to Elucidate Post HarvestRipening of Plum Fruit 1-gen-2010 G. A., Manganaris; C., Bonghi; A., Ramina; V., Ziosi; G., Costa; Tonutti, Pietro
Acta Horticulturae - Proceedings of the V International Postharvest Symposium 1-gen-2005 Mencarelli, F.; Tonutti, Pietro
Advanced technologies and integrated approaches to investigate the molecular basis of fresh produce quality. 1-gen-2009 Tonutti, Pietro; Bonghi, C.
Allestimento di un microarray di prunus persica per lo studio della maturazione e delle cartteristiche qualitative delle pesche 1-gen-2004 Trainotti, L.; Casadoro, G.; Pozzi, C.; Vecchietti, A.; Lazzari, B.; Bianchi, F.; Marrazzo, M. T.; Cipriani, G.; Ziliotto, F.; Begeheldo, M.; Rasori, A.; Bonghi, C.; Ramina, A.; Tonutti, Pietro
Alternative approaches to synthetic fungicides to manage postharvest decay of fruit and vegetables: Needs and purposes of a Special Issue 1-gen-2016 Droby, Samir; Romanazzi, Gianfranco; Tonutti, Pietro
Alternatives to the use of synthetic fungicides for the control of postharvest decay of fruit and vegetables: current status and future perspectives 1-gen-2016 Tonutti, P.; Romanazzi, G.; Droby, S.
Amelioration of Smoke Taint in Cabernet Sauvignon Wine via Post-Harvest Ozonation of Grapes 1-gen-2021 Modesti, M.; Szeto, C.; Ristic, R; Jiang, W. W.; Culbert, J.; Catelli, C.; Mencarelli, F.; Tonutti, P.; Wilkinson, K.
An Arabidopsis ETR1 homologue is constitutively expressed in peach fruit abscission zone and mesocarp 1-gen-1999 Tonutti, Pietro; Bonghi, C.; Ruperti, B.; Scapin, A.; Ramina, A.
Approcci molecolari per lo studio della fisiologia delle uve in appassimento. 1-gen-2006 Rizzini, F. M.; Bonghi, C.; Tonutti, Pietro
Aspetti fisiologici di appassimento e disidratazione delle uve da vino 1-gen-2005 Tonutti, Pietro; Mencarelli, F.
Attivita e caratterizzazione biochimica di endo beta-1,4 glucanasi e poligalatturonasi durante lo sviluppo e la maturazione dei frutti di pesco 1-gen-1998 Ruzzon, S.; Ruperti, B.; Bonghi, C.; Tonutti, Pietro
Berry ripening, pre-processing and thermal treatments affect the phenolic composition and antioxidant capacity of grape (Vitis vinifera L.) juice 1-gen-2016 Genova, Giuseppe; Tosetti, Roberta; Tonutti, Pietro
Biochemical and Molecular aspects of fruitlet abscission 1-gen-2000 Bonghi, C.; Tonutti, Pietro; Ramina, A.
Biochemical and molecular aspects of modified and controlled atmospheres 1-gen-2009 Kanellis, A. K.; Tonutti, Pietro; Perata, Pierdomenico
Biochemistry and physiology of dehydrating berries 1-gen-2013 Tonutti, Pietro; C., Bonghi
Biology and Biochemistry of Ethylene 1-gen-2019 Botton, Alessandro; Tonutti, Pietro; Ruperti, Benedetto
Brevi trattamenti in postraccolta con ULO e 1-MCP per il mantenimento della qualita’ delle pesche 1-gen-2001 Bonghi, C.; Ramina, A.; Tonutti, Pietro
Cell wall hydrolases and amylase in kiwifruit softening 1-gen-1996 Bonghi, C; Pagni, S; Vidrih, R; Ramina, A; Tonutti, Pietro