ORLANDO, Matteo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 816
NA - Nord America 262
AS - Asia 130
AF - Africa 1
SA - Sud America 1
Totale 1.210
Nazione #
IT - Italia 647
US - Stati Uniti d'America 259
SG - Singapore 38
GB - Regno Unito 31
PH - Filippine 29
UA - Ucraina 22
CN - Cina 20
IE - Irlanda 19
NL - Olanda 18
DE - Germania 15
ES - Italia 13
HK - Hong Kong 13
VN - Vietnam 12
RU - Federazione Russa 11
PK - Pakistan 10
FI - Finlandia 9
FR - Francia 8
SE - Svezia 7
BE - Belgio 6
IN - India 6
CH - Svizzera 4
CA - Canada 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
BR - Brasile 1
IR - Iran 1
MA - Marocco 1
MX - Messico 1
PL - Polonia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TR - Turchia 1
Totale 1.210
Città #
Chandler 62
Milan 40
Rome 31
Singapore 31
Serra 21
Dublin 19
Pisa 18
San Mateo 18
Turin 17
Jacksonville 16
Naples 16
Cambridge 14
Hong Kong 13
Fairfield 12
Southend 12
Ashburn 10
Beijing 10
Los Banos 10
Bologna 9
Carmona 9
Helsinki 9
Falls Church 8
Fremont 8
Portsmouth 8
Wilmington 8
Woodbridge 8
Bari 7
Brescia 7
Lahore 7
Lawrence 7
Altamura 6
Dong Ket 6
Seattle 6
Stevenage 6
Verona 6
Bolzano 5
Brussels 5
Centro 5
Vercelli 5
Bacoor 4
Boardman 4
Cagayan de Oro 4
Dallas 4
Dalmine 4
Houston 4
Oulx 4
Piscataway 4
Pomezia 4
Ravenna 4
Salerno 4
Trieste 4
Aulla 3
Bagnolo Mella 3
Bellante 3
Bulandshahr 3
Capannoli 3
Caserta 3
Catania 3
Cavallermaggiore 3
Lucca 3
Marigliano 3
Munich 3
Putignano 3
San Martino Buon Albergo 3
Ann Arbor 2
Arosio 2
Baunei 2
Bergamo 2
Bucciano 2
Buti 2
Calamba 2
Candelo 2
Casalpusterlengo 2
Casandrino 2
Catanzaro 2
Chennai 2
Cinisello Balsamo 2
Codroipo 2
Concordia sulla Secchia 2
Cornaiano 2
Crema 2
Dearborn 2
Florence 2
Frasso Telesino 2
Frattaminore 2
Genoa 2
Giussano 2
Leicester 2
Lisbon 2
Livorno 2
Locarno 2
Luserna San Giovanni 2
Macerata 2
Marseille 2
Mestre 2
Mirano 2
Monfalcone 2
Monforte Marina 2
Montesilvano Marina 2
Montgomery Village 2
Totale 674
Nome #
Riutilizzo degli scarti della lavorazione industriale della mela come additivi naturali per frutta ready-to-eat 672
Evaluation of by-products of plant food (potato and apple) as potential biostimulants for green leafy vegetables 166
Improving green leafy vegetables cultivation with processing waste of horticultural products as source of potential biostimulants 102
The residues of fruit and vegetable processing: from “waste” to “resource” of natural phytochemical compounds 88
Potato peels as a source of novel green extracts suitable as antioxidant additives for fresh-cut fruits 87
Pitaya, an Attractive Alternative Crop for Mediterranean Region 84
Increasing the functional quality of Crocus sativus L. by-product (tepals) by controlling spectral composition 36
Totale 1.235
Categoria #
all - tutte 5.226
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.226


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202049 0 0 0 0 0 0 16 10 8 2 4 9
2020/2021161 4 12 4 33 8 16 10 8 20 12 19 15
2021/2022185 2 12 11 17 32 2 25 23 17 16 11 17
2022/2023177 10 16 8 25 26 16 6 20 14 7 19 10
2023/2024384 6 8 29 32 29 25 63 57 22 46 42 25
2024/2025270 26 23 55 44 36 62 24 0 0 0 0 0
Totale 1.235