4.2 Abstract: [512] Home page tipologia

Sfoglia
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 81 a 100 di 512
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Removal of PHARMaceuticals from treated wastewaters in the Soil-WAter-Plant continuum in the MEDiterranean basin. 1-gen-2019 Pellegrino, Elisa
Bayesian Estimation of Multidimensional IRT Models for Polytomous Data 1-gen-2013 Martelli, Irene; Matteucci, Mariagiulia; Mignani, Stefania
Final Products: a regional integrated output assessment in Public Health services, 2017-19 Italy 1-gen-2019 Smaniotto, Cecilia; Del Bianco, F.; Giardinelli, E.; Bravo, G.; Oppi, Chiara; Campanale, Cristina; Cinquini, Lino; Brusaferro, Silvio
Assessment of motor coordination in stroke patients using UCM theory 1-gen-2019 Lofrumento, M.; Picardi, M.; Monaco, V.; Micera, S.; Corbo, M.; Tropea, P.
La sopravvivenza di giovani piante di Vitis vinifera L. aumenta in seguito a trattamenti a base di Azospirillum brasilense SP245. 1-gen-2019 Toffanin, A.; Carrozza, G. P.; Scalabrelli, G.; Bartolini, S.
Data Protection and New Technologies: New Challenges For Children’s Rights Protection 1-gen-2019 Amram, D.
Pasta made using buckwheat and millet for subjects sensitive to gluten and celiacs: crop productivity, nutraceutical properties and clinical tests. 1-gen-2019 Pellegrino, E.; Ercoli, L.
Interaction between conservation tillage and nitrogen fertilization strongly shapes microbial diversity at different soil depths: a long-term study in the Mediterranean 1-gen-2019 Pellegrino, E.; Piazza, G.; Nuti, M.; Ercoli, L.
Celiac disease and non-celiac gluten sensitivity: the success of a Tuscan pasta. 1-gen-2019 Pellegrino, E.; Ercoli, L.
Agronomic Biofortification with Iron and Zinc and inoculation by arbuscular mycorrhizal fungi for the improvement of nutritional and nutraceutical properties of wheat 1-gen-2019 Pellegrino, E.; Ercoli, L.
Tecniche molecolari di identificazione dei funghi finalizzate all'attività industriale 1-gen-2019 Pellegrino, Elisa
Biofortification in Tuscany: nutritional and nutraceutical aspects of old wheat genotypes and transferability to bread 1-gen-2019 Ercoli, Laura; Pellegrino, Elisa
Participatory design of lentils’ cultivar mixtures, a PhD project within LEGVALUE H2020 1-gen-2019 Lorenzetti, E.; Pellegrini, F.; Barberi, P.
Agro-ecosystem services and drivers of variability in their delivery from legumes in European cropping systems: a systematic review 1-gen-2019 Ditzler, L.; van Apeldoorn, D.; Pellegrini, F.; Antichi, D.; Barberi, P.; Rossing, W.
Does the increased soil biological activity reduce weed seed survival rates? 1-gen-2019 Carlesi, S.; Blanco-Moreno, J. M.; Antichi, D.; Barberi, P.; Doltra, J.; Fliessbach, A.; García-Méndez, E.; Kadžiulienė, Z.; Leonard, C.; Šarūnaitė, L.; Luik, A.; Magnuski, E.; Meier, J.; Menegat, A.; Mihelič, R.; Peigné, J.; Ranaldo, M.; Sbrana, M.; Suhadolc, M.; Talgre, L.; Thored, K.; Vian, J. F.; Bergkvist, G.
Exploring the effects of vineyard soil management on spontaneous vegetation, soil health, vine growth and grape quality: preliminary results from Chianti Classico 1-gen-2019 Warren, D.; Antichi, D.; Carlesi, S.; Sbrana, M.; Virili, A.; Barberi, P.
Agroecologia: un nuovo paradigma per la sostenibilità dei sistemi agro-alimentari e la salute dell’umanità e dell’ambiente. Convegno Nazionale Medici per l’Ambiente 1-gen-2019 Barberi, P.
Design of a fully implantable closed loop artificial pancreas. 1-gen-2017 Iacovacci, V.; Ricotti, L.; Tamadon, I.; Tortora, G.; Perri, C.; Dario, P.; Menciassi, A.
Riutilizzo degli scarti della lavorazione industriale della mela come additivi naturali per frutta ready-to-eat 1-gen-2019 Orlando, Matteo; Bartolini, Susanna; Trivellini, Alice; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Macaluso, Monica; Lucchesini, Mariella; Zinnai, Angela; Mensuali, Anna
I residui della trasformazione dell’orto-frutta: da ‘scarto’ a ‘risorsa’ per il recupero di composti fitochimici naturali” 1-gen-2019 Mensuali, Anna; Bartolini, Susanna; Trivellini, Alice
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 81 a 100 di 512
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Scopri
Tipologia
  • 4 Contributo in Atti Convegno (Pr...512
Autore
  • SEBASTIANI, Luca76
  • BONARI, Enrico59
  • BARBERI, Paolo55
  • MENCIASSI, Arianna41
  • RICOTTI, Leonardo35
  • RAGAGLINI, Giorgio33
  • DARIO, Paolo29
  • MENSUALI, Anna28
  • PELLEGRINO, Elisa27
  • MAZZOLENI, STEFANO26
Data di pubblicazione
  • 2020 - 202573
  • 2010 - 2019361
  • 2000 - 200963
  • 1994 - 199915
Editore
  • Società Italiana di Agronomia14
  • SOI13
  • Academy of Management12
  • Scuola Superiore Sant'Anna10
  • Agroecology Europe7
  • SPRINGER7
  • Elsevier6
  • Società di Ortoflorofrutticoltura...6
  • Società Italiana di Riabilitazion...6
  • Springer6
Rivista
  • DIABETOLOGIA8
  • BMC NEUROSCIENCE5
  • DIABETES3
  • GEOPHYSICAL RESEARCH ABSTRACTS3
  • ITALUS HORTUS3
  • EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH2
  • PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY2
  • THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ARTI...2
  • TISSUE ENGINEERING, PART A2
  • ALZHEIMER'S & DEMENTIA1
Serie
  • PROCEEDINGS - ACADEMY OF MANAGEMENT12
  • ACTA ITALUS HORTUS11
  • BIOSYSTEMS & BIOROBOTICS2
  • ACM/IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE...1
  • LECTURE NOTES IN ARTIFICIAL INTEL...1
Keyword
  • Artificial Intelligence4
  • Biomedical Engineering4
  • Mechanical Engineering4
  • arbuscular mycorrhizal fungi2
  • carbon sequestration2
  • cover crop2
  • Mitigation potential2
  • Phase shift2
  • Soft robot2
  • Sustainable intensification2
Lingua
  • eng417
  • ita97
  • spa2
Accesso al fulltext
  • no fulltext393
  • open60
  • reserved43
  • restricted16